Marxa per la Salut Mental

Participa en aquesta iniciativa per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre les persones amb problemes de salut mental, prevista per al diumenge 21 de novembre a Mataró.

Fòrum Salut Mental i Addiccions organitza la 9a Marxa per la Salut Mental, que tindrà lloc el diumenge 21 de novembre a les 9h a Mataró, un acte de caràcter familiar i esportiu que vol afavorir la integració i desestigmatització d'aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant la ciutadania. La marxa compta amb dos recorreguts que tenen el seu punt de sortida i arribada a la platja de "El Callao".

La marxa no té caire competitiu i està adreçada a tot tipus de persones, indistintament de la seva condició física o edat. Totalment recomanable per a famílies i colles d'amics que vulguin passar un bon matí d'esport saludable i solidari.

Dels beneficis obtinguts de les darreres edicions, es va poder organitzar la primera edició d'Esport per a tothom, la Festa de l'Esport Inclusiu, un esdeveniment que, amb l'esport com a eina integradora, persones amb problemes de salut mental van poder gaudir d'una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania de Mataró.

Imprescindible inscripció prèvia. Cal descarregar el document d'inscripció i enviar-lo forumsalutmentalcat@gmail.com

Activitat
Altres
Temàtica
Participació i societat civil
Salut mental
Organitza
Fòrum Salut Mental i Addiccions