Què faran els partits catalans en defensa dels drets socials?

Amb motiu de les eleccions generals del 23-J, ECAS organitza un debat amb representants de les diverses forces polítiques que concorren als comicis.

ECAS organitza el debat electoral 'Què faran els partits catalans en defensa dels drets socials?'. Representants de les diverses formacions polítiques explicaran quines són les seves prioritats en l'àmbit de les polítiques socials (lluita contra la pobresa i les desigualtats, habitatge, ocupació i treball digne, migracions i interculturalitat) i reflexionaran al voltant de dos grans temes que travessen la campanya: la necessitat de reivindicar els drets humans davant els discursos d'odi i la defensa de l'Estat de Benestar com a model de protecció social per a tota la població.

19 de juliol de 2023
De 12h a 14h
Hub Social, Espai Innovació (c/ Girona 34 interior, Barcelona)

Hi participen:

· Pilar Vallugera, diputada per Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés i vicepresidenta 2a d'Acció Política de la Federació de Barcelona. Llicenciada en Dret.

· Sònia Guerra, diputada i portaveu de Drets Socials del Partit Socialista al Congrés. Secretaria de Polítiques Feministes del Partit dels Socialistes de Catalunya.

· Pilar Calvo, diputada per Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats i candidata per Barcelona. Periodista i consultora.

· Elena Ferre, cap de llista Sumar En Comú Podem per la circumscripció de Lleida. Jurista i agent d'igualtat.

· Representant del PP, pendent de confirmació.

· Laure Vega, membre del Secretariat Nacional de la CUP i candidata per Barcelona. Cambrera.

Imprescindible inscripció prèvia.
Activitat
Debats
Temàtica
Eleccions
Pobresa i exclusió
Organitza
ECAS