'Reflexió i Consciència': els drets del col·lectiu autista

En motiu del Dia Mundial de l'Autisme, la Federació Catalana d'Autisme organitza una jornada amb entitats socials, experts i famílies.

El 2 d'abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'autisme. Amb motiu d'aquesta data, la Federació Catalana d'Autisme ha organitzat una jornada de 'Reflexió i Consciència' sobre els drets del col·lectiu que es celebrarà el dia 1, de 9:30 a 17:30h. L'acte tindrà lloc a l'espai CIEMEN, a Barcelona, i també es podrà seguir en streaming.

Carles Campuzano, director de Dincat, i Neus Payerol, presidenta de la Federació, obriran l'acte i parlaran de l'actualitat sobre l'assistència personal i altres temes relacionats amb el col·lectiu autista.

L'acte comptarà amb tres ponències, a càrrec de professionals d'àmbits relacionats amb l'autisme: Marta Robles (directora tècnica de la Federació Catalana d'Autisme), Paula Resina (membre del Col·legi de Logopedes de Catalunya) i Mireia Pina (membre del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya).

Posteriorment, es celebrarà una taula rodona amb el suport de famílies i persones amb autisme, que explicaran la seva experiència i abordaran temes d'actualitat.

Les inscripcions ja s'han obert i són gratuïtes. L'aforament està limitat a 30 persones en la modalitat presencial, mentre que en la modalitat en línia no hi ha limit d'assistents,

Activitat
Jornades
Temàtica
Ètica
Persones amb discapacitat
Organitza
Federació Catalana d'Autisme