Sensellarisme i cultura

Apropa Cultura impulsa una jornada per sensibilitzar i formar professionals, especialment de l'àmbit de la cultura, en matèria de sensellarisme. És el pròxim dilluns 20 de febrer al matí al MACBA.

'Sensellarisme i cultura' és la jornada que organitza Apropa Cultura per al proper dilluns 20 de febrer de 9 a 14h al MACBA (auditori Meier). La jornada vol sensibilitzar i formar professionals, especialment de l’àmbit de la cultura, en matèria de sensellarisme per analitzar la pròpia mirada i entendre de quina manera la cultura pot ajudar en els processos de reidentificació i recuperació de les persones en situació de sense llar. 

A la jornada es podrà escoltar el testimoni de persones amb experiència de sensellarisme, que mostraran aquesta pluralitat de situacions, però també reivindicaran la presència de la cultura a les seves vides. Alhora, hi participaran experts i expertes com Albert Sales o Manuel Muñoz Bellerín de l’àmbit social i acadèmic, així com professionals de l’àmbit social i cultural d'Arrels, el Centre d'Art la Panera, la XAPSLL o el Museu de Lleida que dissenyen i organitzen programes artístics en el marc del sensellarisme. Pots consultar el programa, aquí. Imprescindible inscripció prèvia.

També es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube d'Apropa Cultura, aquí.

Activitat
Jornades
Temàtica
Dret a l’habitatge
Pobresa i exclusió
Organitza
Apropa Cultura