Sopar Solidari del 25è Aniversari del COCARMI

El sopar tindrà lloc el proper dimecres 29 de novembre a les 19:30h a l’hotel The Hoxton Poblenou.

Aquest 2023, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) celebra el seu 25è Aniversari. Es per aquest motiu que, el proper dimecres 29 de novembre a les 19:30h, vol celebrar aquest quart de segle defensant i promovent els drets de les persones amb discapacitat amb una nit màgica i solidària. La jornada tindrà lloc a l’hotel The Hoxton Poblenou, un espai accessible on hi trobareu espectacles de circ, animació i un walking dinner deliciós.

Aquest sopar és un acte que, més enllà de celebrar aquests 25 anys, reunits amb les persones que l’han fet possible, és de caràcter solidari. Per tant, tots els fons recaptats seran destinats a seguir treballant i defensant els drets de les persones amb discapacitat. Inscriu-te i no oblidis que, amb la compra de la teva entrada, pots ajudar a l'entitat a seguir treballant per un món més accessible, responsable i amable amb les persones amb discapacitat. 

Per a l'organització d'aquest esdeveniment hem comptat amb el suport de la Fundació "la Caixa" i de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu contactar al correu info@cocarmi.cat o al telèfon 672 963 826.

Activitat
Altres
Temàtica
Persones amb discapacitat
Organitza
COCARMI