Tens càncer? Et podem ajudar!

La Federació d'Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsa el primer dels Diàlegs 2023 que tracta sobre els diferents serveis que les seves entitats federades ofereixen a persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies. Serà el pròxim dimecres 1 de febrer a les 19h en format en línia. 

Quin impacte emocional i socioeconòmic té la malaltia en la persona amb càncer i com les entitats de la FECEC - Junts contra el Càncer la poden ajudar? Quins són els recursos disponibles de les associacions i fundacions per millorar la qualitat de vida dels pacients i de les seves famílies? Aquests seran els dos eixos del primer dels Diàlegs 2023 'Tens càncer? Et podem ajudar!', que té lloc el pròxim dimecres 1 de febrer a les 19h en streaming a través del canal de Youtube de la FECEC.

La xerrada comptarà amb la participació de Carme Ventura, psicooncòloga de la Fundació Oncolliga Girona; Alex Carpentier, del Programa Experiencia del Paciente de la Fundació Josep Carreras; i Maria Noguera, pacient que ens donarà el seu testimoni. El diàleg serà moderat per Siscu Baiges, periodista i vicepresident de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Activitat
Altres
Temàtica
Atenció a les persones
Malalties
Organitza
FECEC