Trobada anual del Col·laboratori Catalunya

Tindrà lloc el divendres 5 de juliol, de 9 a 17.30 h, al Hub Social (C/Girona 34, Barcelona).

El Col·laboratori Catalunya, una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, tanca el curs amb la seva trobada anual el divendres 5 de juliol, de 9 a 17.30 h, al Hub Social de la Fundació Bofill a Barcelona.

Durant el curs 2023-2024, prop de 400 persones han participat en les sis sessions del cicle Temps de Col·laboratoris compartint projectes i iniciatives de Transformació Social Digital i han posat de manifest el potencial innovador del treball conjunt de la quàdruple hèlix: la societat civil; l’administració ; l’acadèmia i el món empresarial.

La jornada del 5 de juliol està oberta tant a participants de sessions anteriors com a persones interessades a conèixer el Col·laboratori Catalunya. Els assistents podran conèixer el funcionament de la nova plataforma de gestió, dinamització i networking digital dissenyada amb el programari lliure Decidim. La jornada comptarà també amb sessions de treball per detectar conjuntament els reptes més importants que marcaran el treball de Col·laboratori Catalunya durant el pròxim curs.

Activitat
Jornades
Temàtica
Innovació social
Organitza
Col·laboratori Catalunya