VIII Congrés d'Economia Feminista

La 8a edició del Congrés se celebrarà a Barcelona amb l'objectiu de continuar enfortint el vincle entre el món acadèmic i socioeconòmic de la ciutat.

La pròxima edició del Congrés d'Economia Feminista se celebrarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona del 16 al 18 de març del 2023 amb el propòsit de continuar enfortint el vincle entre el món acadèmic i socioeconòmic de la ciutat.

Durant els tres dies de congrés, es generarà debat sobre l’economia digital feminista en un esdeveniment que esdevindrà un espai de confluència, contrast i cocreació de les múltiples combinatòries respecte a la transformació econòmica, els feminismes i la digitalització.

Aquesta edició està organitzada pel grup de recerca Dimmons, especialitzat en innovació econòmica, economia de plataforma i digitalització feminista, en col·laboració amb la Càtedra_Oberta Barcelona UOC en Economia Digital impulsada per l’Ajuntament de Barcelona. Combinarà l'intercanvi acadèmic, la trobada d’economies feministes i l'openspace/dathaton feminista.

Activitat
Congressos
Organitza
UOC, Dimmons, Ajuntament de Barcelona