25 anys del projecte ‘David’ de la Fundació Marianao

El projecte ‘David’ treballa en l’atenció socio-jurídica a persones en processos penals o penitenciaris.

Content
Esquerra

El 25è aniversari del Projecte David,  d’atenció socio-jurídica a persones en processos penals o penitenciaris, la Fundació Marianao organitza l’exposició ‘(IN)VISIBLES’ a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.

(IN)VISIBLES és una exposició col·lectiva que ha implicat dotze artistes de diferents disciplines que han treballat a partir de les cartes que dotze persones ens han enviat des de la presó al llarg dels anys, testimonis que han servit per inspirar la creació de les obres i que volen interpel·lar-nos.

El Projecte David acull persones que tenen algun conflicte amb la justícia penal i penitenciària i que es troben en situació de vulnerabilitat social. A partir d'aquest moment realitzem les orientacions jurídiques oportunes i l'acompanyament socioeducatiu des d'una perspectiva integral, sempre pensant en la reinserció entesa com a procés orientat cap a la incorporació del subjecte a la societat. Les intervencions es realitzen de manera interna (als centres penitenciaris) i externament (medi obert).

 

Dreta
Banner

Destacats