Compte enrere del 6è Congrés del Tercer Sector Social 'Desigualtats socials, solucions locals'

El congrés compta amb 9 debats i col·loquis, experiències innovadores, espai d’innovació digital m4social i mostra d’entitats.

Content
Esquerra
Ja està tot preparat per al 6è Congrés del Tercer Sector Social de CatalunyaDesigualtats socials, solucions locals’,  l’espai de trobada i reflexió de les entitats socials que, enguany, aprofundeix en les relacions entre les Administracions locals i el sector social.
 
El congrés se celebra els dies 20, 21 i 22 de novembre al Disseny Hub Barcelona (només la inauguració institucional) i a La Farga de l’Hospitalet (conferència inaugural, debats i col·loquis, espai m4social, Social Speakers’ Corner i mostra d’entitats).
 
Per a la inauguració institucional està confirmada la presència de les màximes autoritats: el president de la Generalitat, Quim Torra; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin, i la vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó. La inauguració institucional és el dimarts 20 de novembre a les 17:30h al Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 38). Entrada gratuïta, però amb inscripció prèvia.
 
El congrés començarà l’endemà de la inauguració institucional, dimecres 21 de novembre, amb la conferència inaugural a les 9:30h a la Farga de l’Hospitalet. ‘On som?’ és el títol d’aquesta conferència de Lorena Zárate, presidenta de l’Habitat International Coalition, moderada per la periodista Milagros Pérez Oliva. Zárate parlarà sobre el ‘dret a la ciutat’ i el paper de la ciutat com a actor clau en la generació de polítiques de desenvolupament social i la implicació que han de jugar els governs locals i les entitats socials. 
 
A banda dels debats i col·loquis, durant els 2 dies del congrés també es podran conèixer les 84 experiències més innovadores en l'atenció a les persones; gestió i organització de les entitats; educació, formació i inserció laboral; treball en xarxa i serveis a la comunitat, atenció comunitària centrada en la persona, innovació tecnològica, etcètera al Social Speakers’ Corner; descobrir l’espai d’innovació digital de m4social amb conferències i un showroom amb apps, robòtica, realitat virtual i impressió 3D i circuits aplicats en l’àmbit social i conèixer els projectes dels més de 30 expositors de la Mostra d’Entitats
 
Fins al 19 de novembre, es poden comprar les entrades a preu reduït. A més, si vols dinar amb els i les ponents del congrés i aprofitar per fer networking, també pots comprar el teu tiquet del dinar de Shuup, el càtering d'acidH, no inclòs amb l’entrada.
 
Dreta