Entrades disponibles del 6è Congrés del Tercer Sector a preu reduït

Fins al 17 d'octubre, a preu reduït. També es poden adquirir els tiquets dels dinars i fer la inscripció a la inauguració institucional.

Content
Esquerra
Les persones interessades a assistir al 6è Congrés del Tercer Sector ja poden adquirir les entrades per accedir als espais de debat i reflexió sobre les relacions entre el món local i les entitats socials, i a les propostes complementàries, com el Social Speakers' Corner amb les experiències més innovadores del sector, l'espai d'innovació digital m4social i la Mostra d'Entitats. Fins al 17 d'octubre, les entrades es poden comprar a un preu reduït i a partir del 18 d'octubre, a un preu estàndard, a través de la plataforma Codetickets i en diferents modalitats: compra entrada dia 21 de novembre, entrada 22 de novembre o abonament de 2 dies. Per a més informació dels preus i d'aquelles persones amb condicions especials, podeu consultar l'apartat específic del web del congrés.
 
També estan disponibles els tiquets del dinar de Shuup, el càtering d'acidH, que no estan inclosos ni en preu de l'entrada ni en les acreditacions especials. Els tiquets es poden comprar a Codetickets fins al 14 de novembre a un preu de 15€.  
 
Pel que fa a la inauguració institucional del 6è Congrés del Tercer Sector, 'Desigualtats socials, solucions locals', les persones que vulguin anar a aquest acte, que té lloc el 20 de novembre a les 17:30h a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona, ja poden fer la seva inscripció. L'accés és gratuït però cal formalitzar abans la inscripció, que es tanca el dijous 8 de novembre. L'aforament és limitat.
Dreta
Banner

Destacats