Obert el termini per presentar propostes pel V Congrés

Data límit per presentar propostes: fins al 19 de febrer.

El termini per presentar propostes acaba el proper 19 de febrer. - See more at: http://www.congrestercersector.cat/noticies/obert-el-termini-presentar-p...
Content
Esquerra

'11 de gener s'ha obert la convoctòria de participació perquè entitats del Tercer Sector, altres plataformes d'incidència social política i institucions que ofereixin servei al Tercer Sector o hi col·laborin de manera habitual puguin presentar les seves propostes per a presentar les seves millors experiències en el marc de l'Àgora d'experiències i presentar propostes per a visitar els projectes i serveis més innovadors del Tercer Sector Social perquè els congressistes els puguin visitar en el programa de visites a entitats que es farà per tot Catalunya.

Àgora d'experiències:

En un format de taules rodones en petits grups, el 8 i 9 de juny de 2016, 68 entitats socials exposaran inciciatives reeisides, projectes innovadors i bones pràctiques que s'estan duent a terme avui dins del Tercer Sector Social. Aquestes experiències seran les millors que hauran estat seleccionades entre el conjunt de les propostes rebudes en el marc de la convocatòria de participació.

Visites a entitats, serveis i projectes innovadors

Durant la tarda del 8 i el 10 de juny de 2016, s'oferirà un programa per visitar in situ entitats del Tercer Sector Social d'arreu de Catalunya que estan duent a terme activitats, projectes i serveis innovadors que mereixen ser vistos i explicats en directe.

Data límit per presentar les propostes: 19 de febrer.

- See more at: http://www.congrestercersector.cat/noticies/obert-el-termini-presentar-p...

L’11 de gener s'ha obert la convocatòria de participació perquè entitats del Tercer Sector, altres plataformes d'incidència social política i institucions que ofereixin servei al Tercer Sector o hi col·laborin de manera habitual puguin presentar les seves propostes en el marc de l'Àgora d'experiències i/o propostes de projectes i serveis més innovadors del Tercer Sector Social que es podran visitar durant el programa de visites a entitats que es farà per tot Catalunya.

Àgora d'experiències:

En un format de taules rodones en petits grups, el 15 i 16 de juny de 2016, 68 entitats socials exposaran iniciatives reeixides, projectes innovadors i bones pràctiques que s'estan duent a terme avui dins del Tercer Sector Social. Aquestes experiències seran les millors que hauran estat seleccionades entre el conjunt de les propostes rebudes en el marc de la convocatòria de participació.

Visites a entitats, serveis i projectes innovadors

Durant la tarda del 15 i el matí del 17 de juny de 2016, s'oferirà un programa per visitar in situ entitats del Tercer Sector Social d'arreu de Catalunya que estan duent a terme activitats, projectes i serveis innovadors que mereixen ser vistos i explicats en directe.

Data límit per presentar les propostes: 19 de febrer.