Reserva’t el 15 i 16 de juny: 7è Congrés del Tercer Sector

Se centrarà en el paper del Tercer Sector en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Content
Esquerra
La Taula ja està treballant en els continguts del 7è Congrés del Tercer Sector, que tindrà lloc el 15 i 16 de juny de 2020 a la Universitat Pompeu Fabra – Campus de la Ciutadella.
Per a un futur sostenible. El paper del Tercer Sector en els ODS” és el títol del congrés que vol ser un espai de reflexió i debat sobre les entitats socials com a agent actiu en l’assoliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que ha marcat l’ONU per fer realitat fites com l’erradicació de la pobresa, la reducció de les desigualtats i la disminució de l’impacte mediambiental. 
 
El congrés pretén:
 
- Fer visible la contribució de les entitats en els ODS.
- Contextualitzar les accions de les entitats socials i les administracions en relació amb els ODS en l’àmbit global.
- Definir grans reptes i oportunitats estratègiques per avançar conjuntament, teixint aliances amb les administracions, el món acadèmic i l’empresarial.
- Formar les entitats en aquells aspectes que reforcen la professionalització del sector social. 
 
Per això, el congrés comptarà amb sessions plenàries amb experts reconeguts i, com a principal novetat, hi haurà espais de formació (tallers pràctics) sobre aspectes clau en l’acció del tercer sector (aplicació dels ODS en la gestió de les entitats socials, accés a finançament europeu, avaluació i impacte, innovació social i design thinking o comunicació i màrqueting) amb la finalitat d'oferir eines útils i pràctiques per millorar les competències dels professionals del sector social. El programa ja es pot consultar aquí.
 
Les entrades es posaran a la venda a partir del 16 d’abril a través de la plataforma Codetickets. Es pot trobar més informació al web del 7è Congrés del Tercer Sector, en actualització contínua.   
Dreta
Banner

Destacats