S’amplia l’oferta d’entrades a preu reduït del 6è Congrés del Tercer Sector

L’oferta és fins al 31 d’octubre. A partir d’aleshores, les entrades seran a preu estàndard.

Content
Esquerra
L’oferta de les entrades a preu reduït del 6è Congrés del Tercer SectorDesigualtats socials, solucions locals’ s’amplia fins al 31 d’octubre. A partir d’aquesta data, les entrades es podran adquirir a preu estàndard.
 
Les entrades permeten accedir a tots els espais i propostes del congrés, des dels 9 debats i col·loquis que abordaran la relació entre el món local (ajuntaments, consells comarcals i diputacions) i les entitats socials des de diferents àmbits (drets, habitatge, atenció centrada en la persona, innovació digital, etcètera) i l’exposició de les experiències més innovadores del Social Speakers’ Corner fins a la mostra d’entitats i l’accés a l’espai d’innovació digital m4social, que permetrà veure l’aplicació de les noves tecnologies en l’àmbit social a través de conferències específiques i un showroom amb aplicacions, realitat virtual, robòtica i impressió 3D i circuits.
 
Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets i en diferents modalitats: compra entrada dia 21 de novembre, entrada 22 de novembre o abonament de 2 dies. Per incentivar la compra, per cada 420 € de compra per entitat, es regala 1 abonament gratuït per als 2 dies del congrés (no es tracta de descompte). 
 
També estan disponibles els tiquets del dinar de Shuup, el càtering d'acidH, que no estan inclosos ni en preu de l'entrada ni en les acreditacions especials. Els tiquets es poden comprar a Codetickets fins al 14 de novembre a un preu de 15€.  
 
Pel que fa a la inauguració institucional del 6è Congrés del Tercer Sector, 'Desigualtats socials, solucions locals', les persones que vulguin anar a aquest acte, que té lloc el 20 de novembre a les 17:30h a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona, ja poden fer la seva inscripció. L'accés és gratuït però cal formalitzar abans la inscripció, que es tanca el dijous 8 de novembre. L'aforament és limitat.
 
 
Dreta