Tot a punt per al V Congrés del Tercer Sector Social

El 14 de juny el TNC acollirà l’acte inaugural, que es desenvoluparà fins al dia 17 al CCCB i Blanquerna amb un ampli programa d’activitats.

Content
Esquerra

Ja hi ha més de 1.000 inscrits. I al web del V Congrés ja s’hi pot consultar el programa definitiu i complet. El Congrés de celebrarà del 14 al 17 de juny sota el lema ‘Créixer socialment’. Durant quatre dies s’hi celebraran una conferència inaugural, dos col·loquis, 8 debats, i s’hi presentaran 154 experiències innovadores d’entitats socials. També s’organitzaran 18 visites per conèixer en directe 41 projectes i serveis d’entitats socials.

El Doctor en filosofia i professor de la Universitat de Girona, Xavier Antich, serà l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural del V Congrés del Tercer Sector Social. La conferència portarà per títol 'Créixer socialment: la batalla per la dignitat pendent' i se celebrarà el dimarts 14 de juny a les 18 hores a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.

També se celebraran 8 debats per reflexionar sobre els 8 reptes actuals que té actualment el Tercer Sector Social: habitatge, ocupació, la integració sociosanitària, l’atenció comunitària...

En una Àgora participativa, el dia 16 més de cent entitats diferents ens presentaran 154 experiències innovadores: 131 en l’àmbit de la intervenció social; i 23 en el camp de la millora organitzativa, de finançament o de gestió.

La tarda del dia 15 i el matí del dia 17, un programa de visites ‘in situ’ a serveis i projectes innovadors permetrà als congressistes conèixer en directe 41 projectes exemplars d’entitats del Tercer Sector Social de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, la Catalunya Central, les comarques Gironines i les comarques de Barcelona. Les visites estan organitzades en 18 rutes per a diferents comarques catalanes.

Dreta