Comunicació

Comunicació i captació de fons per entitats del sector social

"Comunicació i captació de fons per a entitats del sector social" és una formació que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social per adquirir habilitats essencials en les àrees de comunicació digital, xarxes socials i captació de fons, amb un enfocament especial en la perspectiva de gènere, la no discriminació i la sostenibilitat. 

L'acció formativa tindrà lloc els dies 13 de desembre, 10, 17, 24 i 31 de gener, i 7 de febrer de 9 a 14h a la seu de la FCVS (Avinguda de les Drassanes, 3. 08001 Barcelona).

L'objectiu és:

Formació 'Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere'

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la formació 'Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere' que tindà lloc el 31 d’octubre de 10 a 12h en format online a través de Zoom. L’acció formativa és a càrrec de la periodista Sílvia Llombart, consultora en comunicació especialitzada en digital i perspectiva de gènere i sòcia de la cooperativa la Sembra - agència de comunicació social.

Jornada 'Comunicació antiestigma'

La Comissió d'Àmbit Penitenciari i Execució Penal (CAPEP) d'ECAS organitza una jornada sobre la comunicació antiestigma. Es tracta d'una jornada matinal sobre bones praxis que tindrà lloc el dimarts 12 de desembre, de 12h a 14h, al Hub Social (C/Girona 34, interior. 08010 Barcelona). L'objectiu és determinar què entenem per una comunicació antiestigma i què cal tenir present per parlar sobre les realitats en l’àmbit penitenciari sense caure en discursos estigmatitzadors.

Organitzacions socials s’uneixen en la campanya #QueNoTenganyin per frenar els discursos d’odi

Confederacions i federacions d’entitats socials com la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global, a més de la Fundació Ficat, han llançat la campanya de denúncia “#QueNoTenganyin” amb la finalitat de desmentir rumors i missatges d’

4t Cicle de Comunicació Social 'Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat per guanyar subscriptors'

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza una nova sessió del 4t Cicle de Comunicació Social el pròxim 29 de juny sota el títol ‘Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat per guanyar subscriptors’. En aquest cas, s’aprofundirà en com crear i gestionar newsletters com a eines per acostar-se al públic i quins continguts s’han de generar per aconseguir la difusió que volem.

Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat

Arriba el 4t Cicle de Comunicació Social que impulsa la Federació Catalana de Voluntariat Social. Durant tot l’any hi haurà un total de quatre trobades en línia, la primera de les quals, sota el títol ‘Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat’ que té lloc el pròxim dijous 2 de març de 10 a 11:30 en format virtual. La trobada es durà a terme a través de la plataforma Teams.

3r Cicle de Comunicació Social: Comunicar des de les entitats

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la quarta i última sessió del 3r Cicle de Comunicació Social per al pròxim 6 d'octubre sota el títol: 'Comunicar des de les entitats: Com s'elaboren les campanyes per arribar al nostre públic?'. En aquesta trobada quatre responsables de comunicació d'entitats socials aproparan com desenvolupen les seves estratègies de comunicació per arribar a difondre la seva acció social. 

 

Data límit d'inscripció: 4 d'octubre.