Economia Social i Solidària

L’economia social i solidària: reactivació i transformació d’una economia per a la vida

Com ha de ser la futura Llei d’Economia Social i Solidària de Catalunya? Com avancem cap a un model d’Economia per la Vida? Quin ha de ser el paper del municipalisme per promoure l’ESS? En definitiva, quins són els reptes de l’ESS per als propers anys? L’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT) organitza una jornada de reflexió sobre aquestes i altres qüestions sota el títol 'L’economia social i solidària: reactivació i transformació d’una economia per a la vida'. Durant la trobada es presentarà l’estudi 'L’impacte de la covid19 a l’economia social i solidària'.

Som Economia Social i Solidària. Som present i futur per Barcelona

L’Estratègia de l’Economia Social i Solidària per Barcelona 2030 és un document consensuat entre les entitats representatives de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS), liderades per l’AESCAT (Associació d’Economia Social de Catalunya) -de la qual la Taula en forma part-, i l’Ajuntament, que prioritza les línies de treball conjuntes i sectors d’activitat clau a la ciutat.

El DTASF i l'AESCAT consensuen un document de bases per a la Llei d'Economia Social i Solidària

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el president de l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT), Guillem Llorens, han presentat un document de bases consensuat per impulsar la Llei d’Economia Social i Solidària. La Taula forma part de l'AESCAT.

Es presenta l'Associació Economia Social Catalunya

L’Associació Economia Social Catalunya es va presentar públicament en un acte a la sala cotxeres del Palau Robert el passat 10 de juliol. L’Associació està impulsada per la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Taula del Tercer Sector, de la Federació de Mutualitats de Catalunya, de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Confederació Empresarial del Sector Social.

Neix la nova Associació Economia Social Catalunya

Després d’un any de treball intens, el passat 2 de maig es va constituir l’associació Economia Social Catalunya, que agrupa a les principals organitzacions representatives de l’Economia Social al nostre país.  Les entitats impulsores han estat la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, la Xarxa d’Economia Solidària i la Federació de Mutualitats de Catalunya.