Europa Social: Un nou impuls a l'acció local i europea en defensa dels drets de la infància

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància, organitzem amb DIPLOCAT un nou debat Europa Social per abordar la garantia dels drets de la infància des d’una mirada global i comunitària.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància, des de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de la Plataforma d'Infància de Catalunya (PINCat), i DIPLOCAT organitzem un nou debat Europa Social sota el títol: ‘Un nou impuls a l'acció local i europea en defensa dels drets de la infància’, que tindrà lloc el dijous 16 de novembre a les 9:30h a l'URL Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Carrer de Santaló, 37, 08021. Barcelona). 

La jornada compta amb la col·laboració d'Eurochild i la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull i inclourà la participació de diferents veus expertes d’àmbit internacional que abordaran la garantia dels drets de la infància des d’una mirada global i comunitària. També es generaran propostes per a una nova agenda social compartida que doni resposta a reptes estructurals i emergents des de l’acció local i del tercer sector europeu.

Activitat
Jornades
Temàtica
Infància i adolescència
Internacionalització
Organitza
Taula del Tercer Sector, PINCat, DIPLOCAT