18/09 Jornada 'Fons i programes europeus per a empreses socials'

ACCIÓ i la Taula organitzen una jornada sobre eines i estratègies d’accés al finançament europeu dirigida al sector social.

Content
Esquerra
ACCIÓ i la Taula del Tercer Sector impulsen conjuntament la jornada ‘Fons i programes europeus per a empreses socials: actors principals, eines i estratègies d’accés’, que tindrà lloc el dimecres 18 de setembre de 9 a 13h a la seu d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129. Barcelona).
 
La jornada, que és gratuïta, pretén explicar a les empreses socials quin és el funcionament del finançament europeu mitjançant un taller pràctic i diverses conferències. A més, es donaran a conèixer casos d’èxit d’empreses socials catalanes que s’han beneficiat d’aquests fons europeus amb el suport d’ACCIÓ i s’informarà sobre la missió prospectiva del tercer sector social a Brussel·les. Les entitats socials interessades a participar en el taller pràctic sobre eines i estratègies per accedir al finançament europeu, ho hauran d’indicar al formulari d’inscripcions. Cal tenir en compte que una de les conferències és en anglès (recomanem consultar el programa).
 
Aquesta jornada s’emmarca dins les mesures d’enfortiment de les entitats socials, a través de la internacionalització, que inclou el 3r Pla de Suport al Tercer Sector
 
Dreta
Temàtica
Banner

Destacats