Finançament

Guia de Fons Europeus del Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector presenta la Guia de Fons Europeus del Tercer Sector, un document que recull les principals convocatòries de subvencions i ajuts als quals poden optar les entitats socials en l'àmbit europeu. La guia és interactiva i es pot fer la cerca de la informació segons col·lectius i àmbits d'intervenció. 

L'acte té lloc a les 9:45h, és online i es pot seguir a través de la Plataforma Zoom.

Relatoria 'Els fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027)'

El document resumeix la jornada 'Els fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027). Oportunitats per al sector social de Catalunya' organitzada per la Taula del Tercer Sector i el Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència el 25 de novembre i 2 de desembre de 2020. L'acte ha donat a conèixer oportunitats per a les entitats socials en aquest context de Covid-19, en concret sobre l'accés als fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027). 

La importància d’una correcta gestió financera per a gestors i directors de centres i recursos per a persones grans

'La importància d’una correcta gestió financera per a gestors i directors de centres i recursos per a persones grans'. Webinar que organitza la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

Creus que això dels números no va amb tu? “Gestió financera” et sona a dimensió paral·lela? Els números només són per complir?

Webinar 'Fons Next Generation. Una oportunitat clau per a les entitats de Dincat'

Dincat organitza el seminari web en línia 'Fons Next Generation. Una oportunitat clau per a les entitats de Dincat'. Compta amb la participació d'Oriol Amorós, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Gregori Cascante, director general de Daleph. Té lloc el dimecres 3 de març a les 10h a través de la plataforma Zoom.

‘Pensar en gran’. Jornada sobre els fons europeus que inverteixen en les persones

Pensar en gran i de manera innovadora i transformadora. És la principal conclusió de la jornada sobre els ‘Fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027)’ que han organitzat conjuntament la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i el Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, amb la col·laboració també de la Diputació de Barcelona.