Finançament

Aliances europees

Jornada de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya prevista per als dies 1 i 2 de desembre de 2021. L'objectiu és promoure la creació d'aliances europees. 

Més endavant, es disposarà de més informació.

Noves conferències sobre programes de finançament europeu per al tercer sector

Dins el pla d'enfortiment del tercer sector i des de la comissió d'internacionalització, la Taula del Tercer Sector Social organitza un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per a les entitats socials, en concret Horizon Europe Clúster 2 i COST. 

La primera conferència té lloc el dimecres 22 de setembre a les 9:30h i se centra en cultura, creativitat i societat inclusiva.

La Taula demana al conseller Giró un pressupost social i millores en el finançament del tercer sector

Una delegació de la junta directiva de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya s’ha reunit amb el conseller d’Economia, Jaume Giró, per abordar els greus efectes socioeconòmics de la crisi derivada de la Covid-19, just el dia en el qual s'han publicat les noves dades de pobresa a Catalunya que mostren una fotografia desoladora.

ECOM denuncia que els Next Generation no inclouen l’accessibilitat

ECOM denuncia que uns ajuts destinats a la rehabilitació no poden obviar l’estat d’envelliment, deteriorament i manca d’accessibilitat en què es troba el parc d’habitatge de l’estat, així com no tenir present l’envelliment de la població i els problemes de mobilitat que, en un futur breu, tindrà bona part de la població. Recorda que només el 0,6% dels 9,8 milions d’habitatges a Espanya acompleixen criteris d’accessibilitat universal.

Consulta la informació sobre programes de finançament europeu per a entitats socials

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert han impulsat un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per al tercer sector social. L'objectiu és oferir informació útil i pràctica sobre els projectes i accions que s'hi inclouen i quins requisits demana la Unió Europea.

Guia de Fons Europeus del Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector presenta la Guia de Fons Europeus del Tercer Sector, un document que recull les principals convocatòries de subvencions i ajuts als quals poden optar les entitats socials en l'àmbit europeu. La guia és interactiva i es pot fer la cerca de la informació segons col·lectius i àmbits d'intervenció. 

L'acte té lloc a les 9:45h, és online i es pot seguir a través de la Plataforma Zoom.