Oberta la convocatòria 2024 del projecte Lliures

Es poden presentar sol·licituds d’iniciatives que volen revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social fins al dijous 21 d’abril.

Content
Esquerra

El Projecte Lliures ha obert una nova convocatòria d’ajudes per impulsar iniciatives innovadores, transformadores i emancipadores d’arreu del territori català que contribueixin a revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.

En un context de creixents desigualtats socials a Catalunya, on cada vegada hi ha més persones i col·lectius en risc d’exclusió social i sense accés a drets bàsics, Lliures posa 120.000 € al servei de nous projectes que actuen en les línies següents:

  • Pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur.
  • Infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social i/o que pateixen violències.
  • Manca d’una llar digna.
  • Emergència alimentària i de necessitats bàsiques.

A les bases, s’indiquen els requisits necessaris per poder presentar una proposta, així com els terminis d’admissió i adjudicació. Per presentar correctament una proposta, a més, cal respondre el formulari, al qual s’adjuntarà la fitxa de projecte amb els camps emplenats degudament.

El període de recepció de sol·licituds és fins al 21 d’abril del 2024 i la resolució del procés s’anunciarà a finals de juny del 2024.

Per a qualsevol dubte, es pot consultar el document de preguntes freqüents o inscriure’s a les sessions informatives en línia a través d’aquest formulari.

Més informació.
 

Dreta
Banner

Destacats