Innovació social

Crida a les entitats socials per participar en el programa Copèrnic

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya engega Copèrnic, un programa que pretén accelerar els processos d’innovació social en l’àmbit dels serveis d’atenció a les persones. L’objectiu és adequar aquests suports perquè estiguin més orientats a les necessitats de les persones i siguin de caràcter més comunitari.

COCARMI reclama una tecnologia accessible i assequible per a tothom

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de defensa dels drets de les persones amb discapacitat a Catalunya, demana als ajuntaments i entitats de caràcter local que impulsin i donin suport a projectes i iniciatives tecnològiques que siguin accessibles i assequibles per a les persones amb discapacitat.

m4Social aborda la digitalització del tercer sector al MWC 2021

El 96% de les entitats socials són conscients de la necessitat de digitalitzar-se, però només un 28% han iniciat un procés de transformació digital. Aquesta és una de les primeres conclusions de l’estudi de m4Social sobre l’estat de la digitalització al tercer sector social, que ha presentat a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona al Mobile World Congress 2021.

La innovació i els ecosistemes innovadors

Conferència Dincat 2030 'La innovació i els ecosistemes innovadors' amb el director general d'EsadeCreapolis, Oriol Alcoba. En un entorn incert, canviant i accelerat, la capacitat d’evolució de les organitzacions guanya rellevància. Ja no n’hi ha prou en saber gestionar de forma eficient les activitats actuals: cal desenvolupar els mecanismes necessaris per a explorar l’entorn i els futurs models de negoci i de gestió. 

La conferència online té lloc el dimarts 13 de juliol a les 10h a través de la plataforma Zoom. Inscripció prèvia.

Jornada 'El valor de la transparència en el tercer sector social'

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i la Generalitat de Catalunya organitzen conjuntament la jornada 'El valor de la transparència en el tercer sector social: generant confiança a la ciutadania', que facilitarà les eines per incorporar la transparència en les organitzacions i també la informació necessària per adaptar-se a la normativa.

L'acte en línia serà el proper dijous 1 de juliol de 9:30h a 11:30h a través de la plataforma Zoom.