1r Edcamp sobre associacionisme i voluntariat

Aliança de diverses entitats socials per impulsar aquest espai de formació gratuït i obert a tothom.

Content
Esquerra
Entitats del Tercer Sector Social impulsen el 1r Edcamp sobre associacionisme i voluntariat, una trobada gratuïta i oberta a tothom que promou compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds sobre una temàtica en concret a partir de les experiències de cadascun dels participants. En un Edcamp, el programa el defineixen les mateixes persones inscrites a partir dels temes que creuen que són d’interès. L’objectiu és millorar la formació de persones implicades i vinculades a l’àmbit social perquè puguin fer més xarxa i per potenciar el seu desenvolupament personal i professional. 
 
La Federació Catalana de Voluntariat Social, la Fundació Pere Tarrés, Fundesplai, el CRAJ i Torre Jussana organitzen aquest Edcamp sobre associacionisme i voluntariat amb el suport de la Fundació Jaume Bofill i Xarxanet.org
 
L’Edcamp tindrà lloc el 2 de febrer al matí a Torre Jussana (Av. Vidal i Barraquer, 30. Barcelona) i s’adreça a persones associades i voluntàries i a equips tècnics que formen part d’entitats i organitzacions del sector social.
 
Dreta