23-G: Jornada 'Grans i orgulloses'

L'acte reflexionarà sobre la incorporació de la perspectiva LGBTI+ als recursos i centres residencials per a persones grans. Imprescindible inscripció prèvia!

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+ del Departament d'Igualtat i Feminismes, organitza la jornada 'Grans i orgulloses', que tindrà lloc el dimarts 23 de gener a les 10h al Hub Social (C/ Girona 34, interior. Barcelona).

L'objectiu de l'acte és reflexionar sobre la incorporació de la perspectiva LGBTI+ als recursos i centres residencials per a persones grans. Per a fer-ho, inclourà la presentació d'una guia específica sobre la qüestió, a càrrec del Departament d'Igualtat i Feminismes, així com un espai posterior de debat amb les entitats participants.

Programa 

10:00h Benvinguda.

10:05h Presentació institucional de la proposta i enfocament de la política pública a càrrec del director general, Xavier Florensa

10:25h Presentació dels principals elements que inclou la Guia i breu repàs a l'enfocament LGBTI+ a càrrec d'una de les persones impulsores.

10:45h Enfocament jurídic i compliment normatiu de les entitats que gestionen recursos per a persones grans en matèria LGBTI+, a càrrec d'una de les persones impulsores.

11:05h Preguntes i debat amb el públic assistent.

Cal inscripció prèvia

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats