LGTBI

L'L’LGBTI-fòbia estructural: la discriminació en l'accés als drets socials

L'informe assenyala que la discriminació per motius d'orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere és una problemàtica social que ha de ser tractada i corregida des de tots els àmbits on es produeixen les vulneracions i des de les mateixes institucions i estructures de la societat que desencadenen que certes persones es vegin legitimades a agredir o discriminar. 

La Taula del Tercer Sector insta a les forces parlamentàries a fer un cordó sanitari enfront dels discursos d’odi

Assenyala que l’LGBTI-fòbia és una problemàtica social que ha de ser tractada i corregida des de tots els àmbits on es produeixen les vulneracions i des de les mateixes institucions i estructures de la societat que desencadenen que certes persones es vegin legitimades a agredir o discriminar. 

La Taula del Tercer Sector condemna la LGTBIfòbia i reivindica la llibertat i els drets del col·lectiu LGTBIQ+ en tots els àmbits

Considera que els últims episodis d’agressions i l’assassinat del Samuel són “intolerables” i d’”extrema gravetat” i no tenen cabuda a la nostra societat i es mostra molt preocupada perquè l’auge dels discursos d’odi ha implicat un augment de les agressions.
 

Donem suport a la manifestació contra les agressions LGTBIfòbiques i reivindiquem la llibertat i els drets del col·lectiu

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha donat suport a la manifestació unitària ‘Contra la violència LGTBIfòbica: Tolerància zero’, convocada per la Plataforma LGTBICat i Pride Barcelona. El tercer sector se suma a la condemna pels darrers atacs LGTBIfòbics i reivindica la llibertat i els drets del col·lectiu LGTBIQ+ en tots els àmbits.

L'LGBTI-fòbia entre infants i adolescents. Una problemàtica social a resoldre.

La invisibilitat és una de les principals raons que expliquen la complexitat del fenomen de l'assetjament entre iguals, unes situacions de d'odi i discriminació que van més enllà de les aules. Els mateixos infants i adolescents assetjats tenen moltes dificultats per denunciar-ho i per explicar-ho a la família i l’entorn perquè creuen que no tindran el seu suport.