Grans i Orgulloses: com incorporar la perspectiva LGBTI+ en centres i recursos per a les persones grans?

La Taula del Tercer Sector Social ha impulsat un acte per donar a conèixer a les entitats una guia pràctica per aplicar-la.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat la jornada ' Grans i Orgulloses', un espai de presentació i debat entorn la 'Guia pràctica per incorporar la perspectiva LGBTI+ a les residències i altres centres i recursos per a les persones grans'.

El document, elaborat per la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+ del Departament d'Igualtat i Feminismes, inclou eines pràctiques per incorporar la realitat LGBTI+ en qualsevol d'aquests recursos, a banda de recordar qüestions de compliment normatiu i establir recomanacions per a la detecció i abordatge de situacions de LGBTI+fòbia.

A banda de la presentació de la guia, les entitats socials participants han pogut conversar i debatre al voltant del document i la importància de fer dels recursos i serveis que gestionen i/o dinamitzen (residències, centres de dia, casals, etc.), espais segurs per a les persones del col·lectiu LGBTI+.

L'impuls de la jornada ha sorgit a proposta del Grup de Treball d'Envelliment de la Taula del Tercer Sector, amb la col·laboració de la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+.

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats