300 noies participen en la final del Technovation Challenge

El projecte internacional promou l'emprenedoria social a través de la tecnologia. 

Content
Esquerra
El Technovation Challenge ofereix l'oportunitat a noies de tot el món, d'entre 10 i 18 anys, d'aprendre les habilitats necessàries per convertir-se en joves emprenedores i líders tecnològiques. La final catalana ha tingut lloc aquest maig a la Universitat Pompeu Fabra i ha comptat amb la participació de 307 noies distribuïdes en 40 equips de 2 a 5 alumnes. Durant 12 setmanes, les noies aprenen a identificar un problema a la seva comunitat i, amb el suport d'una mentora, creen una solució tecnològica a través d'una aplicació mòbil. Juntament amb l'app, també han lliurat un pla de negoci.
 
Les joves han defensat els seus projectes davant un jurat professional que ha decidit els 5 equips guanyadors: Open Minds, Cool Girls, Family Go, JAM3 i BFIS Sophmores. Tots cinc participaran en la semifinal mundial i, en cas de guanyar-la, passaran a la gran final que tindrà lloc a Silicon Valley, als Estats Units i podran optar a premis d'entre 2.500 i 15.000 dòlars. Des de 2010, més de 10.000 noies de 78 països han format part d'aquest projecte que promou les vocacions científiques i tecnològiques, creant startups mòbils que han ajudat a resoldre problemes en comunitats locals de tot el món.
 
L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia és l'ambaixadora regional del Technovation i s'encarrega d'organitzar les formacions, acollir i coordinar les mentores. En aquesta edició, el certamen ha rebut el suport de m4social, el projecte de la Taula d'Entitats del Tercer Sector que connecta l'acció social i el món tecnològic
Dreta
Temàtica