Digitalització

La Taula del Tercer Sector i SinergiaTIC es presenten als NGEU amb un projecte de transformació digital del tercer sector social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social, el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social i en col·laboració amb l’Associació SinergiaTIC, presenta el projecte SimbiòTIC als Fons Europeus Next Generation del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

La Taula del Tercer Sector i SinergiaTIC es presenten als Next Generation amb un projecte de transformació digital del tercer sector social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social, el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social i en col·laboració amb l’Associació SinergiaTIC, presenta el projecte SimbiòTIC als Fons Europeus Next Generation del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és avançar en la transformació digital del tercer sector social a través de la millora dels sistemes de gestió de la informació de les entitats socials. 

m4Social connecta professionals TIC i entitats socials en una nova edició de Plans de Transformació Digital

m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, engega una nova edició del projecte Plans de Transformació Digital en què professionals del sector tecnològic duen a terme un assessorament pro-bono per a organitzacions sense ànim de lucre per ajudar-les a avançar i adoptar la innovació tecnològica des d’un punt de vista estratègic. 

Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la 3a sessió del 3r Cicle de Comunicació Social sota el títol ‘Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web’. La trobada tindrà lloc el pròxim 30 de juny de 10 h a 11.30 h i se centrarà en el  màrqueting i la comunicació digital i es durà a terme a través de la plataforma Teams.

Internet, dret fonamental: Propostes per reduir la bretxa digital i social

L’objectiu és exposar l’estat de la qüestió respecte al reconeixement del dret a internet, d’una banda, i d’altra banda trobar elements inspiradors per a posteriorment elaborar una estratègia d’incidència completa, informada i, en la mesura del possible, amb la base legal per a garantir el dret a Internet a Catalunya.

Accessibilitat digital: Les TIC per a tothom - 2ª edició

Aquesta guia té dos eixos principals. Per una banda, un recull de bones pràctiques per a un disseny d’aplicacions mòbils i de pàgines web accessibles per a tothom, i recomanacions per elaborar continguts accessibles. Per altra banda, es presenten quatre casos d’èxit on s’han desenvolupat solucions accessibles i on la participació de l’Administració Pública i de les entitats socials, han estat clau perquè les solucions fossin dissenyades d’acord amb les necessitats dels usuaris.

'Com millorar l'estratègia de xarxes socials de la teva entitat'

En el marc del 3r Cicle de Comunicació Social, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la sessió formativa online 'Com millorar l'estratègia de xarxes socials de la teva entitat'. Es durà a terme el proper 28 d'abril de 10 a 11:30 h i s'adreça a persones tècniques dels departaments de comunicació d'entitats socials o que han assumit tasques relacionades.

La FATEC demana mesures per lluitar contra la bretxa digital que pateix la gent gran

La FATEC (Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya), entitat de referència de la gent gran a Catalunya, ha publicat un manifest on proposa i demana una sèrie de mesures per lluitar contra la bretxa digital que pateix de la gent gran. Ho ha fet en resposta a un sentiment generalitzat sobre el descontentament amb els serveis que reben les persones grans per part de les entitats financeres, com també de les administracions públiques, i companyies de serveis essencials.