5 NOVEMBRE - L’LGBTI-fòbia entre infants i adolescents

Imprescindible inscripció prèvia.

Content
Esquerra
El pròxim dimarts 5 de novembre a les 9:00 a l’Ateneu Barcelonès (C/ de la Canuda, 6. Barcelona) se celebra un nou debat del cicle 'Catalunya Social', organitzat per la Taula del Tercer Sector en col·laboració amb el Diari Ara i el mateix Ateneu Barcelonès. El títol del debat és 'L’GBTI-fòbia entre infants i adolescents. Una problemàtica social a resoldre’.
 
La presentació del dossier anirà a càrrec de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), l’equip autor del document format per Cristian Carrer, coordinador tècnic de l’Observatori contra l’Homofòbia i Francisca Cifuentes, coordinadora d’estudis i formació de l’OCH. El dossier fa una anàlisi sobre l’assetjament escolar per motius d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere; es fixa en el ciberassetjament, és a dir, la violència a través de les noves tecnologies; explica protocols i eines de prevenció, detecció i intervenció enfront de l’assetjament a les aules a persones LGBTI i repassa bones pràctiques locals, catalanes, estatals i internacionals.  
 
A continuació de la presentació del dossier, hi haurà un debat amb experts d’entitats socials:
 
- Joaquim Roqueta, president de la Plataforma LGBTIcat
- Pepe Mellinas, president de l’Associació de Mares i Pares Gais i Lesbianes (AMPGIL)
- Bet Canal, coordinadora del programa educatiu amb perspectiva de gènere d’ABD (FEDAIA) 
- Maite Miró, professora de la Universitat de Barcelona i  psiquiatra del CSMIJ de Gràcia i de la Fundació Eulàlia Torres de Bea (Fòrum Salut Mental)
 
Imprescindible inscripció prèvia.