Tercer Sector Social

La Taula del Tercer Sector Social demana que s’acceleri l’aprovació d’un marc legal que reguli les entitats socials catalanes

La Llei del Tercer Sector Social s’està tramitant al Parlament des de fa un any i mig; la Llei de l’Economia Social i Solidària està pendent que el Govern l’aprovi i l’enviï al Parlament i la Generalitat també està treballant en un nou marc normatiu que agilitzi i enforteixi el sistema de col·laboració entre l’administració i les entitats i agents socials prestadors de serveis.

29-N: Jornada 'Les perspectives catalanes i europees de l'economia social'

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i la Confederació de Cooperatives de Catalunya organitza 'Les perspectives catalanes i europees de l'economia social', una jornada que se celebra el pròxim dimecres 29 de novembre de 10 a 12h en format híbrid. Per assistir-hi presencialment, cal contactar amb 

Comunicació i captació de fons per entitats del sector social

"Comunicació i captació de fons per a entitats del sector social" és una formació que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social per adquirir habilitats essencials en les àrees de comunicació digital, xarxes socials i captació de fons, amb un enfocament especial en la perspectiva de gènere, la no discriminació i la sostenibilitat. 

L'acció formativa tindrà lloc els dies 13 de desembre, 10, 17, 24 i 31 de gener, i 7 de febrer de 9 a 14h a la seu de la FCVS (Avinguda de les Drassanes, 3. 08001 Barcelona).

L'objectiu és:

Jornada 'Comunicació antiestigma'

La Comissió d'Àmbit Penitenciari i Execució Penal (CAPEP) d'ECAS organitza una jornada sobre la comunicació antiestigma. Es tracta d'una jornada matinal sobre bones praxis que tindrà lloc el dimarts 12 de desembre, de 12h a 14h, al Hub Social (C/Girona 34, interior. 08010 Barcelona). L'objectiu és determinar què entenem per una comunicació antiestigma i què cal tenir present per parlar sobre les realitats en l’àmbit penitenciari sense caure en discursos estigmatitzadors.