Tercer Sector Social

La Taula demana al conseller Giró un pressupost social i millores en el finançament del tercer sector

Una delegació de la junta directiva de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya s’ha reunit amb el conseller d’Economia, Jaume Giró, per abordar els greus efectes socioeconòmics de la crisi derivada de la Covid-19, just el dia en el qual s'han publicat les noves dades de pobresa a Catalunya que mostren una fotografia desoladora.

Consulta la informació sobre programes de finançament europeu per a entitats socials

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert han impulsat un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per al tercer sector social. L'objectiu és oferir informació útil i pràctica sobre els projectes i accions que s'hi inclouen i quins requisits demana la Unió Europea.

Acollim la comissió permanent d'EAPN a Barcelona

La Comissió Permanent d'EAPN-ES s'ha reunit a Barcelona en una jornada de reflexió interna per analitzar el nous reptes socials que han sorgit a partir de la pandèmia. La Covid-19 ha portat un escenari imprevist que suma noves conseqüències a les ja produïdes pels desajustos socials, econòmics i polítics existents i al fracàs d'algunes estratègies i objectius establerts a nivell mundial, europeu, estatal i autonòmic.

Jornada 'El valor de la transparència en el tercer sector social'

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i la Generalitat de Catalunya organitzen conjuntament la jornada 'El valor de la transparència en el tercer sector social: generant confiança a la ciutadania', que facilitarà les eines per incorporar la transparència en les organitzacions i també la informació necessària per adaptar-se a la normativa.

L'acte en línia serà el proper dijous 1 de juliol de 9:30h a 11:30h a través de la plataforma Zoom.

Cerquem proveïdor: anàlisi sobre l’impacte dels tràmits administratius en les prestacions socials

La Taula del Tercer Sector llança una licitació per elaborar un estudi que analitzi l’impacte dels tràmits administratius vinculats a les principals prestacions socials de Catalunya. A la Taula, li preocupa la creixent complexitat que té la gestió d’aquests ajuts, les dificultats que tenen les famílies per poder tramitar-los de forma autònoma i la digitalització dels tràmits que, malgrat ser una oportunitat per construir una administració més eficient, impedeixen un accés igualitari per a tothom.