Tercer Sector Social

Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya (BCN)

Durant la presentació es compartiran els principals resultats i conclusions de l'Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, el primer estudi exhaustiu que s'ha fet sobre els diversos àmbits de vida del col·lectiu.
L'informe, impulsat per Dincat gràcies al suport de la Granés Fundació, mostra tendències, percepcions i voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies i identifica els grans reptes que cal abordar per orientar les polítiques públiques adreçades al col·lectiu, entre d'altres. 

La Taula del Tercer Sector i SinergiaTIC es presenten als NGEU amb un projecte de transformació digital del tercer sector social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social, el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social i en col·laboració amb l’Associació SinergiaTIC, presenta el projecte SimbiòTIC als Fons Europeus Next Generation del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Cerquem proveïdor: revisió i actualització de la base de dades de les entitats de l'àrea metropolitana de Barcelona

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llança una nova licitació per actualitzar la base de dades d'entitats socials de l'àrea metropolitana de Barcelona per al 2022-2023. L'objectiu és revisar i actualitzar el Mapa d'entitats del tercer sector social de Catalunya.

ONCE convoca a Catalunya els 'Premis Solidaris 2022'

ONCE Catalunya convoca el 'Premis Solidaris 2022' que reconeixen i premien aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una tasca solidària  que coincideixi amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector Social.

m4Social connecta professionals TIC i entitats socials en una nova edició de Plans de Transformació Digital

m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, engega una nova edició del projecte Plans de Transformació Digital en què professionals del sector tecnològic duen a terme un assessorament pro-bono per a organitzacions sense ànim de lucre per ajudar-les a avançar i adoptar la innovació tecnològica des d’un punt de vista estratègic. 

1a jornada d’Enxarxament sobre fons europeus entre tercer sector social i universitats

L'oficina internacional de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat la 1a jornada d'Enxarxament sobre fons europeus entre entitats socials i grups de recerca i actors universitaris, que ha tingut lloc aquest 30 de juny en un format telemàtic. A la trobada, la Taula ha facilitat el contacte entre representants del tercer sector social i el món universitari mitjançant un format innovador, que ha identificat oportunitats de cooperació al voltant de projectes i fons europeus.