Tercer Sector Social

Una legislatura social que rescati les persones en situació de vulnerabilitat

La Taula del Tercer Sector ha reclamat a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, una legislatura que prioritzi al màxim l’agenda social perquè l’objectiu indiscutible ha de ser la protecció i el rescat social de les persones en situació de major vulnerabilitat, a més li ha insistit que aquesta és una legislatura decisiva per garantir que la sortida de la crisi social derivada de la pandèmia no deixi ningú enrere.

La Taula del Tercer Sector planteja a la presidenta del Parlament una legislatura social que rescati les persones en situació de vulnerabilitat

A la trobada amb Laura Borràs ha reclamat que el tercer sector pugui tenir més presència en els diferents òrgans i comissions del Parlament de Catalunya. Espera que l’activitat legislativa relacionada amb l’àmbit social no sigui escassa i confia que s’impulsin normatives com la Llei del Tercer Sector Social. 
 

Relatoria 'Els fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027)'

El document resumeix la jornada 'Els fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027). Oportunitats per al sector social de Catalunya' organitzada per la Taula del Tercer Sector i el Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència el 25 de novembre i 2 de desembre de 2020. L'acte ha donat a conèixer oportunitats per a les entitats socials en aquest context de Covid-19, en concret sobre l'accés als fons europeus que inverteixen en les persones (2021-2027). 

Anàlisi per identificar el paper del Tercer Sector Social com a agent de provisió de la Cartera de Serveis Socials

L'estudi vol identificar el paper del Tercer Sector Social com a agent de provisió de la cartera de serveis socials, identificar quin pes té el tercer sector social en la provisió dels serveis socials, així com fer visible el valor afegit que hi aporta per proposar iniciatives i reivindicar mesures que permetin incrementar el seu pes i impacte en la provisió de serveis.

1 any de pandèmia: 'Ara i sempre, #SomEssencials'

Amb motiu del primer any de pandèmia, la Taula del Tercer Sector i la Confederació del Tercer Sector han impulsat una acció conjunta a les xarxes socials per fer valdre i agrair el treball, l'esforç i el compromís del conjunt del tercer sector social (entitats, personal contractat i voluntariat), aturant el cop dels efectes de la crisi social i sent la xarxa de protecció social per a milers de persones perquè ara, i sempre, #SomEssencials.

La importància d’una correcta gestió financera per a gestors i directors de centres i recursos per a persones grans

'La importància d’una correcta gestió financera per a gestors i directors de centres i recursos per a persones grans'. Webinar que organitza la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

Creus que això dels números no va amb tu? “Gestió financera” et sona a dimensió paral·lela? Els números només són per complir?

Estrenem nou web

La nova pàgina web de la Taula del Tercer Sector visibilitza més la feina i la contribució tant de la Taula com de les seves 34 entitats i grans organitzacions federades, la navegació és més fàcil, clara i intuïtiva, és accessible i, a més, té un disseny responsiu, adaptat a tots els dispositius.


Al nou web, hi trobeu:

- L’actualitat en forma de notícies sobre la Taula i les seves entitats federades.

Webinar 'Fons Next Generation. Una oportunitat clau per a les entitats de Dincat'

Dincat organitza el seminari web en línia 'Fons Next Generation. Una oportunitat clau per a les entitats de Dincat'. Compta amb la participació d'Oriol Amorós, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Gregori Cascante, director general de Daleph. Té lloc el dimecres 3 de març a les 10h a través de la plataforma Zoom.