6è Congrés del Tercer Sector: una oportunitat excel·lent per a la innovació social

Recta final per al congrés de referència del sector, que se centra en la importància de les relacions entre els ens locals i les entitats socials.

Content
Esquerra
Ja queden poques setmanes perquè se celebri el 6è Congrés del Tercer Sector Social, l'espai de debat i reflexió de les entitats socials que organitzem cada dos anys des de la Taula del Tercer Sector i que, enguany, se centra en les relacions entre el món local (ajuntaments, consells comarcals i diputacions) i el sector social. El congrés, amb el lema 'Desigualtats socials, solucions locals', tindrà lloc del 20 al 22 de novembre en dos espais: el Disseny Hub Barcelona (inauguració institucional) i la Farga de l'Hospitalet (debats, col·loquis, Social Speakers' Corner, espai m4social i mostra d'entitats). 
 
El congrés és una oportunitat excel·lent per adquirir coneixements i veure projectes i experiències que ens siguin útils per innovar socialment, un factor clau en l'enfortiment del Tercer Sector i en la millora de l'atenció i el benestar de les persones. Els reptes socials i econòmics que tenim per endavant fan més necessari que mai que fem aquest exercici d'avenç cap a models més sostenibles, que ens permetin avaluar l'impacte i el retorn a la societat, i que ens ajudin a ser més competitives, eficients i eficaces en la nostra acció de transformació i progrés social. 
 
La innovació en l'àmbit social serà present en tot el 6è Congrés del Tercer Social en forma de 8 debats i col·loquis amb reconeguts experts de tots els àmbits i un 9è debat, el plenari, sobre 'Com serà l'atenció a les persones el 2030?' des dels punts de vista de la innovació social, tecnològica i les estratègies municipals; amb la conferència inaugural 'On som' de Lorena Zárate i el 'dret a la ciutat'; amb l'espai d'innovació digital m4social i el seu showroom amb apps, robòtica, realitat virtual i impressió 3D; amb les 85 experiències innovadores en l’organització i gestió de les entitats socials que presentarem al Social Speakers' Corner i amb la Mostra d'Entitats. Fins i tot, aquest any comptarà amb un app específica del congrés que permetrà als congressistes disposar de tota la informació de forma fàcil i actualitzada. No deixeu passar aquesta oportunitat!.
Dreta
Temàtica
Tercer Sector Social