7 de març: data límit dels premis de La Confederació

Reconeixen iniciatives que posen de relleu la governança democràtica i la capacitat transformadora.

Content
Esquerra
En pocs dies, es tanca la recepció de candidatures per a la 3ª edició dels premis de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, uns guardons que reconeixen iniciatives de governança democràtica i de transformació social.
 
En el cas de la governança democràtica, es valoren iniciatives que comptin amb espais i metodologies innovadores i experiències de participació de les persones ateses a l’hora de definir els serveis. Pel que fa a la transformació social, es té en compte aquells projectes que apostin per nous productes i serveis a les persones, que tinguin un alt retorn social i també un alt impacte en la comunitat.
 
S’hi pot presentar qualsevol entitat del Tercer Sector que presti serveis d’atenció a les persones i generi activitat econòmica. Una mateixa entitat pot presentar candidatura a cada categoria. El premi per cada categoria és de 2.500 €
 
El termini per presentar les candidatures acaba el dijous 7 de març de 2019 a les 17h. Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu a premis@laconfederacio.org.
Dreta
Temàtica