Actes Dia Internacional contra la pobresa 2015

Participarà a l'acte central de la Plataforma Pobresa Zero.

Content
Esquerra

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que agrupa prop de 3.000 entitats socials catalanes, commemorarà, per sisè any consecutiu, el Dia Internacional contra la pobresa.

Divendres, el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa participarà a l’acte central de la Plataforma Pobresa Zero que tindrà lloc a les portes del Parlament de Catalunya a les 11 hores. Illa serà un dels encarregats a llegir el manifest final de la plataforma.

Dissabte, 17 d’octubre, el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa, acompanyat per diversos membres de la Junta Directiva de la institució, visitarà el Projecte ’Àngels’ de la Fundació Roca i Pi de Badalona. A la visita també hi assistiran la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. La visita començarà a les 11:30h i es preveu una atenció als mitjans de comunicació que hi assisteixin.

El projecte Àngels de la Fundació Roca i Pi, pretén fomentar la ocupabilitat de persones que es troben en situació d’atur de llarga durada. En el projecte ‘Àngels’  es formen a persones joves en l’ofici de la construcció i els arranjaments de la llar. La Fundació Roca i Pi de Badalona treballa en l’atenció i acompanyament de persones en situació de pobresa i les seves famílies.

Dreta
Banner

Destacats