Cerquem proveïdor: anàlisi sobre l’impacte dels tràmits administratius en les prestacions socials

El termini per presentar les ofertes acaba l’11 de juny de 2021.

Content
Esquerra

La Taula del Tercer Sector llança una licitació per elaborar un estudi que analitzi l’impacte dels tràmits administratius vinculats a les principals prestacions socials de Catalunya. A la Taula, li preocupa la creixent complexitat que té la gestió d’aquests ajuts, les dificultats que tenen les famílies per poder tramitar-los de forma autònoma i la digitalització dels tràmits que, malgrat ser una oportunitat per construir una administració més eficient, impedeixen un accés igualitari per a tothom. 

L’estudi vol donar resposta a dos objectius. El primer és conèixer els abusos normatius que dificulten l’accés a prestacions socials d’urgència i, el segon, és conèixer les barreres digitals de la tramitació online i fer una proposta de millora en eficàcia i eficiència que faciliti l’accés a les prestacions socials i garanteixi el dret de les persones en situació de vulnerabilitat.

La data límit per presentar l’oferta i la documentació corresponent acaba l’11 de juny de 2021. Cal enviar la informació corresponent a xcarne@tercersector.cat amb l’assumpte ‘Ref. LIC 04/2021’.