Cerquem proveïdor: estudi sobre l'aportació del tercer sector social al PIB català

Es poden presentar les ofertes i la documentació fins a l'11 de març, inclòs.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llança una licitació per elaborar un estudi que analitzi la contribució del tercer sector social al PIB català, una dada que s'inclourà dins el proper Baròmetre del Tercer Sector Social de Catalunya. Consultar el document amb les bases de la licitació per a més informació.

La data de lliurament de l’encàrrec és el 2 de desembre de 2024. El termini de presentació de les ofertes i la documentació finalitza l'11 de març de 2024. Caldrà enviar-ho per correu electrònic a: pcasanueva@tercersector.cat, indicant en l'assumpte de l'e-mail la referència REF. LIC 02/2024.

Per resoldre dubtes i consultes, el dimecres 28 de febrer a les 10h hores es farà una sessió virtual. Aquest serà l’únic espai en què es podran resoldre dubtes. Per tant, no es respondran consultes que no s’emmarquin en aquesta sessió. Les persones assistents a la reunió de resolució de dubtes podran fer-ho de manera anònima mitjançant el següent enllaç de la plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86758614359

Dreta