Cerquem proveïdor: revisió i actualització de la base de dades de les entitats de l'àrea metropolitana de Barcelona

El termini per presentar les candidatures acaba el 30 de setembre de 2022.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llança una nova licitació per actualitzar la base de dades d'entitats socials de l'àrea metropolitana de Barcelona per al 2022-2023. L'objectiu és revisar i actualitzar el Mapa d'entitats del tercer sector social de Catalunya. Per això, les feines a desenvolupar són l'actualització de les entitats que no són membres de la Taula i que són a l'àrea metropolitana de Barcelona (excepte la capital catalana) i l'actualització i revisió de les dades de les entitats membres de la Taula que es troben dins l'àrea metropolitana, inclosa Barcelona. Actualment, tenim un registre d'aproximadament 3.000 entitats socials. 

La recerca haurà diniciar-se com a molt tard a loctubre del 2022 i haurà destar finalitzada al desembre de 2023. El pressupost màxim és de 10.000 euros (impostos inclosos), que es distribuirà en un 50% a pressupost del 2022, i en un 50% a pressupost del 2023.

El termini de presentació de les ofertes i la documentació finalitza el 30 de setembre de 2022. Imprescindible consultar el document amb les característiques i els requisits específics de la licitació. Cal enviar aquesta informació a amartinez@tercersector.cat amb la referència a l’assumpte del correu de REF. LIC 03/2022.

Dreta
Banner

Destacats