Clàusules d’accessibilitat digital en la compra pública innovadora

m4Social presenta un estudi que analitza les licitacions públiques a Catalunya i les compara amb els Estats Units i el Canadà. 

Content
Esquerra
m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula, presenta l’estudi ‘Clàusules d’accessibilitat digital en els processos de compra innovadora’. El document analitza les clàusules d’accessibilitat digital que s’inclouen en les licitacions públiques de Catalunya i fa una comparativa amb les dels Estats Units i el Canadà.
 
Les clàusules d’accessibilitat són clàusules socials que permeten incorporar criteris com el de l’accessibilitat universal i el disseny per a tothom en els processos de contractació pública. La finalitat és promoure i garantir el dret de totes les persones a accedir en igualtat de condicions a bens, productes  i serveis que són objecte de contractació per part de l’Administració Pública. 
 
m4Social presentarà les conclusions de l’estudi el pròxim dimarts 9 d’abril a les 9h al Cibernàrium (Edifici MediaTIC. C/Roc  Boronat, 117. 08018 Barcelona). A banda d'explicar els resultats de l'anàlisi, l'acte comptarà amb la taula rodona 'Licitant la inclusió digital: com garantim que els processos de compra pública innovadora promoguin l’accessibilitat universal en l’àmbit digital?' amb representants de l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i de la mateixa Taula del Tercer Sector.