Creu Roja Joventut repartirà joguines a més de 22.000 infants de tot Catalunya

Sota el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya, que durarà fins al 4 de gener, té com a objectiu recollir i distribuir joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat.

Content
Esquerra

Creu Roja Joventut ha posat en marxa la 29a Campanya de Joguines amb l’objectiu de garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a més de 22.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Els punts de recollida estaran actius fins al 4 de gener i es poden consultar a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com.
  
Amb el lema Els seus drets en joc, la Campanya pretén fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que es recolliran i distribuiran joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya. 
 
Per fer possible aquest objectiu, hi participen més de 1.200 persones voluntàries de 80 assemblees de la Creu Roja a Catalunya que permetran que la campanya arribi a més de 300 municipis catalans i més de 22.000 infants.
 
Durant el període de la Campanya es faran més de 50 actuacions al carrer arreu del territori on el voluntariat sensibilitzarà la població sobre la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu, així com punts de recollida de joguines i altres activitats.
 
A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats ja sigui donant joguines, fent aportacions econòmiques o cedint espais per a la recollida, entre d’altres.

Llegeix el comunicat sencer.

Dreta