Crida de voluntariat per a la campanya 'Posem-li pebrots al càncer'

La FECEC recapta fons per ajudar a persones malaltes de càncer a través d’una acció solidària en més de 490 supermercats.

Content
Esquerra

Els pròxims 14 i 15 d'abril torna la campanya solidària "Posem-li pebrots al càncer". Des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) fan una crida per aconseguir persones voluntàries que vulguin col·laborar un any més en aquesta campanya que recapta fons per a persones malaltes de càncer. Amb l’objectiu d’assegurar que la campanya arribarà als més de 490 supermercats de Condis de Catalunya adherits, la FECEC - Junts contra el Càncer cerca persones voluntàries que ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin els clients sobre la finalitat d’aquesta iniciativa solidària.

Un any més, "Posem-li pebrots al càncer" arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. A través de la campanya es fomenta la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC - Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda a les persones malaltes i les seves famílies.

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats