ECOM: guia de suport a famílies d’infants o joves amb discapacitat física

El document digital vol ajudar-les en la defensa i l’exercici dels seus drets.

Content
Esquerra

ECOM ha posat en marxa una guia electrònica de suport a les famílies d’infants o joves amb discapacitat física i/o orgànica per ajudar-les en la defensa i l’exercici dels seus drets. El document està disponible al seu web i ofereix informació sobre recursos especialitzats, així com diferents estratègies per orientar les famílies a l’hora de superar els entrebancs amb què sovint es troben perquè els seus fills/es puguin exercir els seus drets amb igualtat d’oportunitats.

La guia està estructurada en relació amb els principals drets reconeguts als infants i joves amb discapacitat dins la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU, que no són més que els mateixos drets que qualsevol altre infant o jove.

Junt amb el llançament de la guia, ECOM ha posat en marxa un servei específic d’assessorament i orientació a les famílies amb infants i joves amb discapacitat física i/o orgànica. Tant la guia com el servei d’assessorament, volen esdevenir un suport a les famílies en tot allò que tingui a veure amb la cura i el desenvolupament dels seus fills i filles, i la seva participació en la comunitat en igualtat d’oportunitats.
 

Dreta