El Banc dels Aliments alerta que no disposa de llet

Comença la campanya SOS LLET! per captar donacions econòmiques per a la compra de llet.

Content
Esquerra

La Federació Catalana de Bancs dels Aliments impulsa la campanya SOS LLET! per aconseguir ingressos extra per combatre aquesta emergència i poder garantir una alimentació saludable a aquestes persones en situació de més vulnerabilitat de la nostra societat.

Per participar-hi, pots fer la teva donació en línia fins a mitjans d’abril a través de la web de la FECATBAL o també des dels webs dels Bancs dels Aliments de Lleida, Girona i Tarragona i Barcelona. Presencialment, es podran fer aportacions als comerços d’El Corte Inglés de Can Dragó i de la Diagonal. 

Es necessita llet per a 240.441 persones de tot Catalunya i només se’n poden repartir 144.264 litres, és a dir, aquest 2023 només es podrà repartir 0,6 litres per persona a la setmana mentre que el recomanat per a una dieta saludable és d’1 litre per persona a la setmana. Segons el Banc dels Aliments, la falta de llet és deguda a la reducció de l'ajuda procedent del programa del Fons Europeu d'Ajuda a les Persones Desfavorides (FEAD) que no contempla l'aportació d’aquest aliment bàsic. 

Dreta
Banner

Destacats