El benestar emocional del jovent extutelat

FEPA organitza una jornada per a l’11 i 12 de novembre a Madrid. La majoria dels continguts es poden seguir online.

Content
Esquerra

‘El benestar emocional del jovent extutelat’ és el títol de la jornada que FEPA (Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits), entitat de la Taula del Tercer Sector, organitza per als dies 11 i 12 de novembre a Madrid, en concret a les Escuelas Pías-UNED (C/Tribulete, 14). A causa de les restriccions marcades per a pandèmia, bona part de l’assistència és online. La majoria dels continguts es retransmetran en directe i de forma participativa. 

Entre els diversos continguts previstos, la jornada compta amb una àgora d’experiències de les seves entitats federades, de la taula de participació de joves i de diferents ponències. A una de les taules rodones es parlarà sobre la prevenció com a clau per al benestar emocional dels i les joves extutelades, s’escoltarà persones expertes parlar de diverses qüestions a les càpsules formatives i es mostrarà l’Observatori de l’Emancipació. A més, aquest any es tornarà a realitzar una sèrie d’activitats per a joves (3a Trobada estatal de Joventut extutelada).

D'altra banda, FEPA ha publicat 'El tratamiento informativo de la juventud extutelada' amb l'objectiu de millorar la representació dels i les joves extutelades als mitjans de comunicació. El document recull recomanacions pràctiques de manera molt sintètica i s'ha treballat en el marc de la comissió de comunicació de FEPA en la qual ha participat la Fundació Nazareth i la Fundació Adsis

Dreta
Temàtica