El Tercer Sector Social rebutja la judicialització de la política

La Taula del Tercer Sector i la Confederació reclamen diàleg, negociació i retorn a la normalitat democràtica.

Content
Esquerra
La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, com a representants del Tercer Sector Social de Catalunya, rebutgen la judicialització de la política arran la decisió de la Fiscalia de mantenir el delicte de rebel·lió contra els representants polítics i els líders socials encausats per l'1-O.
 
El Tercer Sector Social defensa que els conflictes polítics han de tenir també solucions polítiques i apel·la a la responsabilitat i al compromís de totes i cadascuna de les forces polítiques per cercar una sortida que eviti la fractura social i que deixi al marge qualsevol posicionament polític o partidista. 
 
La Taula del Tercer Sector i La Confederació recorden que el sector social no té color polític i que és transversal i plural, amb persones de totes les ideologies, sensibilitats i tendències. Des d'aquesta perspectiva de la pluralitat, el Tercer Sector recorda que sempre s'ha caracteritzat per promoure uns valors fonamentats, i comuns entre les entitats socials, que són la defensa dels drets civils i socials, la justícia i la llibertat de les persones. És per això que el Tercer Sector Social reclama diàleg i negociació i es manté ferm en la reclamació que no vol ni presos ni preses polítiques ni tampoc persones exiliades perquè això no forma part de la normalitat democràtica. 
Dreta