Es presenta l'Associació Economia Social Catalunya

Carles Puigdemont va presidir l’acte de presentació.

Content
Esquerra

L’Associació Economia Social Catalunya es va presentar públicament en un acte a la sala cotxeres del Palau Robert el passat 10 de juliol. L’Associació està impulsada per la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Taula del Tercer Sector, de la Federació de Mutualitats de Catalunya, de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Confederació Empresarial del Sector Social.

La nova Associació s’ha constituït, després d’un treball de dos anys, per treballar per la visualització de l’economia social, sumant a l’entorn d’un sol eix totes les organitzacions que posen a les persones i el progrés social en el centre de l’activitat, enlloc del capital. L’Associació també treballarà per la projecció dels valors propis de l’economia social i generació de discurs col·lectiu cap a la societat catalana. Els impulsors de la iniciativa també han destacat que treballaran per fer incidència política i social per la defensa d’un determinat model de societat i dels interessos de l’economia social.

La nova Associació Economia Social es presenta amb 7.422 organitzacions, 139.000 treballadors, 2 milions de socis cooperativistes, 810.000 socis i 7.853 milions de facturació.