Fer voluntariat, una experiència transformadora

La Federació Catalana de Voluntariat Social posa en marxa una campanya per involucrar al jovent en activitats de voluntariat.

Content
Esquerra

La campanya “Fer voluntariat, una experiència transformadora” promou l’ús de la borsa Voluntariatenunclic, el web que connecta les ofertes de voluntariat d’entitats socials amb persones que volen participar en una acció voluntària. A Catalunya, el percentatge de joves d’entre 14 i 34 anys que fa voluntariat és del 20%.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) publica un vídeo a les xarxes socials amb el hashtag #FerVoluntariatTransforma i compta amb la col·laboració dels influencers Long Li Xue i Maria Bouabdellah amb l’objectiu d’incentivar l’ús d’aquesta borsa. 

En paral·lel a la campanya, la FCVS organitzarà la formació “Actua localment: voluntariat i participació per joves” el pròxim 27 i 28 de setembre de forma virtual per sensibilitzar i fomentar el voluntariat juvenil. Aquesta formació serà personalitzada i s’acompanyarà als i les joves en la cerca d’una acció voluntària que s’adapti a les seves aptituds i necessitats. A més, descobriran què poden fer, a on i per a qui, des d’acompanyament, mentories, activitats de lleure, campanyes de sensibilització i molt més.

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats