Fundesplai presenta els Premis ‘Joves pel Demà’

Els guardons volen reconèixer projectes impulsats per joves per fer un món millor.

Content
Esquerra
Fundesplai presenta, amb el suport del Diari Ara, els premis ‘Joves pel demà’ que tenen per objectiu reconèixer les persones joves de 13 a 17 anys que vulguin contribuir amb els seus projectes a fer un món millor. Els guardons premiaran els 5 millors projectes presentats en format d'un vídeo de fins a 3 minuts per grups d'entre 2 i 6 joves. Les candidatures s’han de presentar abans del 15 de desembre de 2020 a www.fundesplai.org.
 
Els premis conviden als i les joves a ser protagonistes d'accions transformadores i volen reconèixer les idees de moltes i molts d'ells per millorar les seves comunitats des d'una gran diversitat d'espais.
 
Els guardons estan especialment relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), les fites globals de Nacions Unides que esdevenen un marc d'actuació global on les dimensions socials, ambientals i educatives s’entrellacen. 
 
La posada en marxa d'aquests guardons s'emmarca en la missió de Fundesplai que inclou l’educació dels nois i noies i la millora de la sostenibilitat i la promoció de la ciutadania activa a través del desenvolupament de programes i accions per afavorir la participació i inclusió dels joves i la millora del planeta.
 
Qui hi pot participar
Joves d’entre 13 i 17 anys, residents a Catalunya i organitzats en grups (de 2 fins a 6 persones). 
 
Com participar-hi
Enviant abans del 15 de desembre de 2020 un vídeo de fins a 3 minuts que presenti una iniciativa impulsada pel grup participant per contribuir a l’acompliment d’algun/s dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. 
 
Quins premis hi ha
Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà: 
- Estada formativa de cap de setmana amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació.
- Aportació de 300€ perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció.
- Difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari Ara.