Objectius de Desenvolupament Sostenible

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya treballa les propostes del nou model d'entitat

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha tornat a celebrar l’Emboliquem La TroCa, la primera gran trobada de cap de setmana des de l’inici de la pandèmia, sota el lema ‘Canviem per canviar el món’. Al voltant d’uns 500 joves voluntaris de tot el territori català, entre caps i responsables associatius, han acudit a Sant Celoni per gaudir d’un cap de setmana ple de reflexions, activitats i escoltisme. La trobada s’ha organitzat amb format acampada en un entorn natural.

Festa Esplai

Després de dos anys de pandèmia, Fundesplai recupera la seva festa anual. La trobada es celebrarà el diumenge 8 de maig, d'11:00 a 17:00 h, al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Durant tota la jornada, al Parc Nou hi haurà activitats, espectacles, cercavila i espai de restauració, entre d'altres. Les més de 50 activitats que s'hi podran trobar seran variades i per a totes les edats: jocs tradicionals, tallers de sostenibilitat, activitats amb noves tecnologies, esports, etc.

Fòrum Social Pere Tarrés

El pròxim dimecres 3 de març tindrà lloc una nova edició del Fòrum Social Pere Tarrés. La conferència-col·loqui virtual serà amb Ignacio Álvarez Peralta, secretari d’estat de Drets Socials del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. La presentació correrà a càrrec de Josep Vendrell, exdiputat d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats.

La Taula se suma a l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030

El compromís de la Taula del Tercer Sector amb l’Agenda 2030, el full de ruta global que vol avançar vers el desenvolupament sostenible, s’ha fet efectiu amb la signatura de l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030, que ha tingut lloc al recinte modernista de Sant Pau amb la participació delpresident de la Generalitat de Catalunya i de diversos consellers del Govern.