Objectius de Desenvolupament Sostenible

L'Agenda Rural de Catalunya: per què les entitats socials en formem part?

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una de les 30 organitzacions que formen part de l'Agenda Rural de Catalunya, un full de ruta per identificar les necessitats i els reptes del territori amb la finalitat de garantir les condicions de vida i el desenvolupament sostenible, el benestar social, la protecció del medi ambient i la cooperació i interconnexió entre el món rural i les àrees urbanes

Creu Roja promou mesures per fer front a l’emergència per sequera

En un context en què Catalunya està patint la pitjor sequera des que hi ha registres i les previsions indiquen que la situació continuarà agreujant-se durant els pròxims mesos, la Creu Roja ha decidit promoure mesures preventives i sensibilitzar sobre aquesta situació presencialment, a través de les xarxes socials o bé mitjançant trucades telefòniques, tant entre la població general com entre els col·lectius en situa

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya treballa les propostes del nou model d'entitat

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha tornat a celebrar l’Emboliquem La TroCa, la primera gran trobada de cap de setmana des de l’inici de la pandèmia, sota el lema ‘Canviem per canviar el món’. Al voltant d’uns 500 joves voluntaris de tot el territori català, entre caps i responsables associatius, han acudit a Sant Celoni per gaudir d’un cap de setmana ple de reflexions, activitats i escoltisme. La trobada s’ha organitzat amb format acampada en un entorn natural.

Festa Esplai

Després de dos anys de pandèmia, Fundesplai recupera la seva festa anual. La trobada es celebrarà el diumenge 8 de maig, d'11:00 a 17:00 h, al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Durant tota la jornada, al Parc Nou hi haurà activitats, espectacles, cercavila i espai de restauració, entre d'altres. Les més de 50 activitats que s'hi podran trobar seran variades i per a totes les edats: jocs tradicionals, tallers de sostenibilitat, activitats amb noves tecnologies, esports, etc.