La ciberseguretat: una greu amenaça per a les entitats socials

m4Social i Enginyers Voluntaris organitzen un webinar per aprendre a dissenyar una estratègia efectiva de ciberseguretat. 

Content
Esquerra

Et preocupa la seguretat digital de la teva entitat? Estàs preparat/da per protegir les teves dades i garantir la seguretat de la informació a la teva entitat? Sabies que les entitats socials són cada vegada més vulnerables als ciberatacs?

El pròxim 28 de juny a les 16:00h, des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social i en col·laboració amb Enginyers Voluntaris, hem organitzat un webinar adreçat a entitats socials i persones voluntàries per abordar un tema que, en el context actual, és de vital importància: la ciberseguretat.

El webinar estarà conduït per Carles Ortiz, enginyer voluntari i expert en la matèria, que compartirà consells per dissenyar una estratègia efectiva de ciberseguretat. Al seu costat, explorarem els reptes específics a què s’enfronten les entitats socials en termes de ciberseguretat i oferirem estratègies pràctiques i consells clau per protegir els sistemes i salvaguardar la informació sensible.

Entre altres, abordarem:

  • Els riscos cibernètics més comuns i com identificar-los.
  • Mesures efectives per prevenir ciberatacs i protegir les dades.
  • La importància de la conscienciació i la formació en ciberseguretat.
  • Eines i recursos disponibles per a entitats socials.

No et perdis aquesta oportunitat d’aprendre, compartir i connectar amb altres professionals compromeses amb la seguretat digital!

T’esperem al webinar “Una greu amenaça per a les entitats socials: la ciberseguretat”!

Inscriu-te aquí 

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats