La Creu Roja agraeix la col·laboració de més de 500 empreses

La suma de totes les contribucions té un impacte econòmic estimat de més de 4 milions d’euros.

Content
Esquerra

La Creu Roja Catalunya compta amb més de 500 empreses col·laboradores, que han fet contribucions tant econòmiques com materials, de talent o d’inserció laboral traduïdes a un impacte econòmic de 4 milions d’euros. Per agrair el seu compromís social, la Creu Roja ha celebrat un acte de reconeixement a la seu de Barcelona. Entre elles, set han destacat per la seva implicació durant els darrers mesos: Amazon, el Col·legi d’Òptics i Optometristes, Cotecnica, Essity, Fundación Visión, Grup Costa Brava Mediterranean Foods, Unilever i Valero Forn Tradicional han rebut un reconeixement a mans de Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya. A més, Chiesi ha estat distingida per la seva llarga trajectòria d’implicació. 

“L’impacte de les empreses en la nostra activitat és cada any més important i sense elles, ara se’ns faria impossible arribar a les 500.000 persones que ajudem a Catalunya”, ha assegurat Quitet.

Les empreses també aconsegueixen un benefici intern, tot i que no és l’objectiu pel qual col·laboren amb la Creu Roja. Els seus professionals se senten orgullosos de treballar en una organització responsable, aconseguint un ambient més motivador i cohesionat. A més, els permet transmetre una imatge de responsabilitat envers la societat que està molt ben valorada pels consumidors.

Un dels objectius de la Creu Roja és que les empreses col·laboradores siguin també ambaixadores i n’animin d’altres a implicar-se amb l’entitat. Ara el seu repte és ampliar el nombre d’empreses col·laboradores. “Creiem en el valor social de les empreses responsables i el nostre repte es ampliar les aliances, que ens coneguin i s’impliquin amb nosaltres”, assegura Josep Quitet.

Dreta
Banner

Destacats