La Creu Roja i la Diputació de Barcelona promouen entre els joves el voluntariat amb les persones grans

La campanya pretén sensibilitzar la població sobre la importància dels programes dedicats a les persones grans.
 

Content
Esquerra

La Creu Roja i l’Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat de la Diputació de Barcelona impulsen per novè any la campanya #GransLovers, que pretén sensibilitzar la població sobre la importància dels programes dedicats a les persones grans i promoure que la ciutadania, i especialment el jovent, s’impliqui en el voluntariat amb aquest col·lectiu.

Al llarg de 2023, gràcies al suport de 1.065 persones voluntàries que participen en diversos projectes per empoderar les persones grans a la demarcació de Barcelona, s’ha arribat a un total de 14.0346 persones, amb les quals s’han creat vincles de respecte, aprenentatge i amistat.

Amb el lema ‘Canta a la vida’, la campanya mostra com la música i les reaccions emocionals que produeix pot esdevenir motiu d’estímul i d’interès comú entre persones de generacions diverses. La música es revela com un llenguatge universal que pot unir persones de totes les edats i, a través de la qual, grans i joves poden compartir les seves il·lusions, experiències i consells. Així ho mostren els diferents testimonis reals de la campanya, com ara: la Maria Lluïsa, l’Elisabeth, la Trini, la Carmen i l’Elisa, membres de la coral de la Creu Roja a Barcelona, i la Cristina, l’Alejandro i la Núria, voluntàries de Creu Roja Joventut.

La campanya, sota l’etiqueta #GransLovers, es du a terme en l’entorn digital fins a finals de novembre i es podrà seguir a través del seu web i de les xarxes socials de la Creu Roja a Catalunya, a més dels comptes de les assemblees locals i de la Diputació de Barcelona (DIBA).
 

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats